Search
Close this search box.

 Pastry Lab

Pastry Lab – Τάρτες, κέικ, τούρτες και παγωτά έχουν την τιμητική τους!

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 14, η Artozyma θα φιλοξενήσει και φέτος τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι chefs θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες, φρέσκα υλικά και επιδεξιότητα για όλους τους ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Tα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και σπουδαστές της ζαχαροπλαστικής.

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Σάββατο 24/2/2024 

10:30

 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΑΡΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

12:30

 ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

14:30 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

WEEDING SUGAR PASTE CAKE

16:30

 ΚΟΥΚΙΑΣΑΣ ΝΙΚΟΣ

GELATO SPECIALIST

Κυριακή 25/2/2024  

10:30

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

CHOCOLATE ART

13:30

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

VEGAN DESSERT

16:30

 ΠΑΛΑΜΑΡΟΥΔΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ 

 LOW ENERGY COST DESSERTS

ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2/2024 

11:00

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

TRAVEL CAKES

14:00

 ΜΟΥΣΣΑ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΚΟΛΩΝΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

NEW LEMON PIE

Οι Chefs

Κωνσταντίνος Πετρογιαννάκης
Ανδρέας Βασιλειάδης
Γιάννης Βασιλείου
Γαβριήλ Μούσσα
Σάκης Γκατζούνης
Νίκος Κουκιάσας
Διονύσης Κολονιάρης
Ελένη Καλογιάννη

Οργάνωση
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος
Επικοινωνία
e. h.p.c@hotmail.gr / pastryclub.gr@gmail.com
t. 6932474405

Pavilion 1 - Section B1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section B1 & B2 & B3

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

B2

4m X 5m

2.000 Eur

B3

8m X 10m

3.500 Eur

B1 + B2 +B3

8m X 10m

4.500 Eur

Pavilion 1 - Section C1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

14m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section C1 & C2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

4m X 5m

2.000 Eur

C2

4m X 5m

2.000 Eur

C1 & C2

8m X 10m

3.500 Eur

Pavilion 15 - Section A1 & A2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

A1

4m X 5m

2.000 Eur

A2

4m X 5m

2.000 Eur

A1 & A2

8m X 10m

3.500 Eur

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Artozyma!