![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/pastry.png)
Pastry Lab – Τάρτες, κέικ, τούρτες και παγωτά έχουν την τιμητική τους!
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 14, η Artozyma θα φιλοξενήσει και φέτος τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι chefs θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες, φρέσκα υλικά και επιδεξιότητα για όλους τους ενδιαφερόμενους του κλάδου.
Tα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και σπουδαστές της ζαχαροπλαστικής.
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/16-1.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/10-1.jpg)
Πρόγραμμα Εργαστηρίου
Σάββατο 24/2/2024 | ||
---|---|---|
10:30 | ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ | ΤΑΡΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ |
12:30 | ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ |
14:30 | ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ | WEEDING SUGAR PASTE CAKE |
16:30 | ΚΟΥΚΙΑΣΑΣ ΝΙΚΟΣ | GELATO SPECIALIST |
Κυριακή 25/2/2024 | ||
---|---|---|
10:30 | ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ | CHOCOLATE ART |
13:30 | ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ | VEGAN DESSERT |
16:30 | ΠΑΛΑΜΑΡΟΥΔΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ | LOW ENERGY COST DESSERTS |
ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2/2024 | ||
---|---|---|
11:00 | ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | TRAVEL CAKES |
14:00 | ΜΟΥΣΣΑ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΚΟΛΩΝΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | NEW LEMON PIE |
Οι Chefs
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Κωνσταντίνος_Πετρογιαννάκης.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Ανδρέας_Βασιλειάδης.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Γιάννης_Βασιλείου.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Γαβριήλ-Μουσσα.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Σάκης-Γκατζούνης.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/photo-1.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/01/Διονύσης_Κολονιάρης1.jpg)
![](https://www.artozyma-expo.gr/wp-content/uploads/2024/02/ΕΛΕΝΗ-ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.jpg)
Οργάνωση
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος
Επικοινωνία
e. h.p.c@hotmail.gr / pastryclub.gr@gmail.com
t. 6932474405