Search
Close this search box.

Bakery Lab

Πρόγραμμα παρουσιάσεων της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας

H διοργάνωση των εργαστηρίων αρτοποιίας bakery lab 2024, θα φιλοξενήσει και φέτος εξαιρετικούς δημιουργούς αρτοσκευασμάτων που έχουν να προτείνουν νέες συνταγές με παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα υλικά και να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους με ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, αλλά και με αυτούς που «μέλλει γενέσθαι».

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ

Σείριος Καίσαρης
Στάθης Κατωπόδης
Γιάννης Δρόσος
Διονύσης Βογιατζής
Μανώλης Καλαϊτζάκης
Νίκος Κορφιάτης
Παναγιώτης Καλιώτης

Σας ενημερώνουμε ότι για έκτακτους τεχνικούς λόγους, ο χώρος του Bakery Lab, δεν θα λειτουργήσει και όλες οι δράσεις μεταφέρονται στον χώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψωμιού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Περίπτερο 13.

Πρόγραμμα Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας

Χώρος: Bakery Lab - Περίπτερο 13


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

10.00 - 12.00

Παρασκευή και Αναλυτική Ενημέρωση για διάφορους Τύπους Ψωμιών (Αργης Ωρίμανσης, Προζυμένια, Ψωμί Πινακωτής κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Στάθης Κατωπόδης (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

13.00 - 15.00

Παρουσίαση Γλυκά Αλεύρου (Κρουασάν, Μπριός κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Διονύσιος Βογιατζής (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

16.00 - 18.00

Ελληνικά Προϊόντα Φούρνου (μπουκιές χαρουπιού με κριθάρι, καλτσούνια - λυχναράκια και ανεβατά). Παρουσιάζουν Διονύσιος Βογιατζής, Μανώλης Καλαϊτζάκης (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

10.00 - 18.00

Προετοιμασία για καλλιτεχνικό έργο από ζυμάρι με θέμα τη Μουσική από τον Νικόλαο Κορφιάτη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

10.00 - 12.00

Παρασκευή και Αναλυτική Ενημέρωση για διάφορους Τύπους Ψωμιών (Αργης Ωρίμανσης, Προζυμένια, Ψωμί Πινακωτής κλπ). Παρουσιάζουν οι κ.κ. Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Στάθης Κατωπόδης (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

13.00 - 15.00

Παρουσίαση Γλυκά Αλεύρου (Κρουασάν, Μπριός κλπ). Παρουσιάζουν οι Παναγιώτης Καλιώτης (προπονητής Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας) και Διονύσιος Βογιατζής (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

16.00 - 18.00

0 Ελληνικά Προϊόντα Φούρνου (μπουκιές χαρουπιού με κριθάρι, καλτσούνια - λυχναράκια και ανεβατά). Παρουσιάζουν Διονύσιος Βογιατζής, Μανώλης Καλαϊτζάκης (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

10.00 - 18.00

Προετοιμασία για καλλιτεχνικό έργο από ζυμάρι με θέμα τη Μουσική από τον Νικόλαο Κορφιάτη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

10.00 - 12.00

Λαδόψωμο, Λαδόπιτα και Λαδοκούλουρα Λευκάδας από τον Στάθη Κατωπόδη (μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

12.00 - 14.00

Αρτοδημιουργίες από την Κρήτη από τον Διονύσιο Βογιατζή και Μανώλη Καλαϊτζάκη (μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας).

Οργάνωση
Εθνική Ομάδα Αρτοποιίας
Επικοινωνία
e. eoartopoiias@gmail.com
t.  6940898814

Pavilion 1 - Section B1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section B1 & B2 & B3

Section

Διαστάσεις

Κόστος

B1

4m X 5m

2.000 Eur

B2

4m X 5m

2.000 Eur

B3

8m X 10m

3.500 Eur

B1 + B2 +B3

8m X 10m

4.500 Eur

Pavilion 1 - Section C1

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

14m X 5m

2.000 Eur

Pavilion 15 - Section C1 & C2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

C1

4m X 5m

2.000 Eur

C2

4m X 5m

2.000 Eur

C1 & C2

8m X 10m

3.500 Eur

Pavilion 15 - Section A1 & A2

Section

Διαστάσεις

Κόστος

A1

4m X 5m

2.000 Eur

A2

4m X 5m

2.000 Eur

A1 & A2

8m X 10m

3.500 Eur

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Artozyma!