24/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - The Teams from Athens, Kastoria and Galatsi compete in the categories: Bread, Flour Sweets and Artistic Dough |
10:00 AM |
04:00 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
5df2596c71440af851039d35011275b6 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Διαγωνίζονται οι Ομάδες Αθήνας, Καστοριάς και Γαλατσίου στις κατηγορίες: Ψωμί, Γλυκά Αλεύρου και Καλλιτεχνικό Ζυμάρι |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Bread and pastry production by Wachtrel`s Master Baker, Wolfgang Nitz |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
99cf70423c14a4411e89c54a1466ff88 |
|
Παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων από τον Master Baker της εταιρείας Wachtrel, Wolfgang Nitz |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Chocolate Works - Archontia Paschalidou |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
ad37c7c60aa6b93ab480d4a831f7a769 |
|
Έργα με Σοκολάτα - Αρχοντια Πασχαλίδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Sugarpaste Works, Cookie, Muffin and Easter Egg Decorating - Anastasia Paraskevaidou |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
f3d77297e90b01306d41d4ad15a4f8ce |
|
Έργα Ζαχαρόπαστας, στολισμός μπισκότου, muffin και αυγό Πασχαλινό - Αναστασία Παρασκευαϊδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Slow-rising breads, oat and corn croissants - Stavros Pouliakis |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
b81f5d2c1d766d5fdcc9aba816fffa20 |
|
Ψωμιά αργής ωρίμανσης, κρουασάν βρώμης και καλαμποκιού - Σταύρος Πουλιάκης |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Incentive sales presentation |
10:00 AM |
04:00 PM |
C.C. NIKOLAOS GERMANOS, HALL Β |
Makedonika Zacharodi SA "Camelot" - FINI Candies |
Σ.Κ. Ν.ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ Β |
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΜΟΝ. Α.Ε. - Ζαχαρωτά FINI |
c99b61fa8665436aae0a5e04ed392728 |
|
Παρουσίαση κινήτρων για τις πωλήσεις |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
10:30 AM |
12:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
cac154aeea8da6e1ec36cf0c6abde9c5 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ΤΑΡΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ- ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Pinsa and Focaccia of Italy by Matteo Manuini |
11:00 AM |
04:00 PM |
ΤΕΕ BUILDING (oposite OTE Tower) |
Gruppo Fl |
ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΕ (έναντι Πύργου ΟΤΕ) |
Gruppo Fl |
3f830776c0687817cea5f2b71e19e199 |
|
Πίνσες και Φοκάτσια της Ιταλίας από τον Matteo Manuini |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Syrupy sweets - Sakis Gatzounis |
11:00 AM |
12:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
6b63da61a009e39fae33ed40d4665ca1 |
|
Σιροπιαστά γλυκά - Σάκης Γκατζούνης |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Master Class sweets from east from Pastry Chef Niko Chantsaridi and Bakery Chef Konstantino Korexenidi |
12:00 PM |
02:00 PM |
Pavilion 15, STAND B02 |
Papakiriazis |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B02 |
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΑΒΕΕ |
9a3418bb3224940ca4dca61bfcb162cf |
|
Master Class γλυκών ανατολής από Pastry Chef Νίκο Χαντσαρίδη και Bakery Chef Κωνσταντίνο Κορεξενίδη |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
12:30 PM |
02:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
1c52fc2de61f6835205846cd045626eb |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ- ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Seminar on "Modern nutritional trends and perspectives in Pastry and Ice Cream" |
01:00 PM |
03:00 PM |
PAVILION 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Panhellenic Association of Food Scientists Technologies |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων |
ba42b27365fb22652651344e1567835f |
|
Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προοπτικές στην Αρτοζαχαροπλαστική και το Παγωτό» |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Fresh bread in the restaurant - Culinary Professionals Greece |
01:00 PM |
02:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
0eabdacb7ff409a9af72b574205f0756 |
|
Φρέσκο ψωμί στο εστιατόριο - Culinary Professionals Greece |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
02:30 PM |
04:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
c434868e890aa76282e075223466f919 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος WEEDING SUGAR PASTE CAKE-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Master Class sweets from east from Pastry Chef Niko Chantsaridi and Bakery Chef Konstantino Korexenid |
03:00 PM |
05:00 PM |
Pavilion 15, STAND B02 |
Papakiriazis |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B02 |
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΑΒΕΕ |
6a20065be15158bc847aa06cf989dfe4 |
|
Master Class γλυκών ανατολής από Pastry Chef Νίκο Χαντσαρίδη και Bakery Chef Κωνσταντίνο Κορεξενίδη |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Savory Cake - Giorgos Sakolevas |
03:00 PM |
04:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
959dd7b35abd5077ed825ba3873eca20 |
|
Αλμυρή Τούρτα - Γιώργος Σακολέβας |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Product Presentation and Evaluation of the Athens, Kastoria and Galatsi teams by the Jury |
04:30 PM |
05:30 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
05062a0f16022399521ab6acee069e57 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Παρουσίαση Προϊόντων και Αξιολόγηση των ομάδων Αθήνας, Καστοριάς και Γαλατσίου από την Κριτική Επιτροπή |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
04:30 PM |
06:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
4e46a740229b37befd890ac667825fd8 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος GELATO SPECIALIST- ΚΟΥΚΙΑΣΑΣ ΝΙΚΟΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
Italian Savarin - Aris Pipertzis |
04:30 PM |
06:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
d357ffdb77c60aca63a46936f07f8e93 |
|
Ιταλικός Μπαμπάς - Άρης Πιπερτζής |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Preparation of the next three teams of Crete, Mixed Greece, Northern Greece |
05:30 PM |
07:00 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
26eac2181ca21a0e303095ddc0672c73 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Προετοιμασία των τριών επόμενων ομάδων Κρήτης, Μικτής Ελλάδας, Βόρειας Ελλάδας |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
24/02/2024 |
11th ARTOZYMA Exhibition OPENING |
06:00 PM |
|
pavilion 13 (Pan-Hellenic Bread Championship area) |
|
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 (χώρος Πρωταθλήματος Ψωμιού) |
|
d4eddbebea9bd529e8a019b46be965c8 |
|
Εγκαίνια 11ης ARTOZYMA |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Gathering of the Presidents of Unions and Meeting of the Federation’s Board of Directors |
10:00 AM |
03:00 PM |
EMILIOS RIADIS HALL |
Hellenic Federation of Bakers |
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ |
Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος |
56c83536f2e0a41f2c2d2976b0c0778a |
|
Συγκέντρωση Προέδρων των Σωματείων και Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Three Teams from Crete, Mixed Greece, Northern Greece compete in the categories: Bread, Flour Sweets and Artistic Dough |
10:00 AM |
04:00 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
43945aefb30c7334c65a06a81dd61206 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Διαγωνίζονται τρεις Ομάδες Κρήτης, Μικτής Ελλάδας, Βόρειας Ελλάδας στις κατηγορίες: Ψωμί, Γλυκά Αλεύρου και Καλλιτεχνικό Ζυμάρι |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Bread and pastry production by Wachtrel`s Master Baker, Wolfgang Nitz |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
5b247dcb9336e00d87f56c7292029fa5 |
|
Παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων από τον Master Baker της εταιρείας Wachtrel, Wolfgang Nitz |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Chocolate Works - Archontia Paschalidou |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
49522c57fc622ebad2b95e4ed88af128 |
|
Έργα με Σοκολάτα - Αρχοντια Πασχαλίδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Sugarpaste Works, Cookie, Muffin and Easter Egg Decorating - Anastasia Paraskevaidou |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
d0425a987e08a1691eefc90c671f7cef |
|
Έργα Ζαχαρόπαστας, στολισμός μπισκότου, muffin και αυγό Πασχαλινό - Αναστασία Παρασκευαΐδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Slow-rising breads, oat and corn croissants - Stavros Pouliakis |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
1d1c451919818c0e7a3bf1b20f0ab61a |
|
Ψωμιά αργής ωρίμανσης, κρουασάν βρώμης και καλαμποκιού - Σταύρος Πουλιάκης |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
10:30 AM |
12:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
58d20799aa6b3c55e2647fd09deedc6c |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος CHOCOLATE ART-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Common Italian cakes with sourdough by Matteo Manuini |
11:00 AM |
04:00 PM |
ΤΕΕ BUILDING (oposite OTE Tower) |
Gruppo Fl |
ΚΤΙΡΙΟ ΤΕΕ (έναντι Πύργου ΟΤΕ) |
Gruppo Fl |
8fe0793cd55f686918400c1af6fc6900 |
|
Τυπικά Ιταλικά κέικ με προζύμια από τον Matteo Manuini |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Traditional Sweets - Sakis Gatzounis |
11:00 AM |
12:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
937a6895c70ebeb54025155306c0617d |
|
Παραδοσιακά Γλυκά - Σάκης Γκατζούνης |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Master Class sweets from east from Pastry Chef Niko Chantsaridi and Bakery Chef Konstantino Korexenid |
12:00 PM |
02:00 PM |
Pavilion 15, STAND B02 |
Papakiriazis |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B02 |
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΑΒΕΕ |
01ccd7be0031a4a74c9be1e218351175 |
|
Master Class γλυκών ανατολής από Pastry Chef Νίκο Χαντσαρίδη και Bakery Chef Κωνσταντίνο Κορεξενίδη |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Seminar on "Solutions and challenges in pastry making" |
01:00 PM |
03:00 PM |
PAVILION 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Panhellenic Association of Food Scientists Technologies |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων |
d28efdbc64fab7740fc15d578f089f58 |
|
Σεμινάριο με θέμα «Λύσεις και προκλήσεις στην Αρτοζαχαροπλαστική» |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
French Choux - Nikos Boikos |
01:00 PM |
02:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
24d81b16476450c99aa958d723fec37c |
|
Γαλλικό γλυκό Choux - Νίκος Μπόικος |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
01:30 PM |
03:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
cc372de388540f9d0c3221e36be1d540 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος VEGAN DESSERT-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Master Class sweets from east from Pastry Chef Niko Chantsaridi and Bakery Chef Konstantino Korexenid |
03:00 PM |
05:00 PM |
Pavilion 15, STAND B02 |
Papakiriazis |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B02 |
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΑΒΕΕ |
cb8f8ffa68a12ebfdc975278d535d9d9 |
|
Master Class γλυκών ανατολής από Pastry Chef Νίκο Χαντσαρίδη και Bakery Chef Κωνσταντίνο Κορεξενίδη |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Fresh bread in the restaurant - Culinary Professionals Greece |
03:00 PM |
04:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
f90994d612bfe220c4fc4445a22d1c56 |
|
Φρέσκο ψωμί στο εστιατόριο - Culinary Professionals Greece |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Presentation of Products and Evaluation of the teams of Crete, Mixed Greece and Northern Greece by the Jury |
04:30 PM |
05:30 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
d7c319b2189db056d04a4f0526ae07f4 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Παρουσίαση Προϊόντων και Αξιολόγηση των ομάδων Κρήτης, Μικτής Ελλάδας και Βόρειας Ελλάδας από την Κριτική Επιτροπή |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
04:30 PM |
06:00 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
ff0d2c1ac2866e40163b0ac6c2141524 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος LOW ENERGY COST DESSERTS-ΠΑΛΑΜΑΡΟΥΔΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Macaron - Giorgos Sakolevas |
04:30 PM |
06:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
558963879541517d74a4d5ad1ee99d1f |
|
Macaron - Γιώργος Σακολεβάς |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
25/02/2024 |
Workshop ""The whole application framework of the Digital Card in Confectioneries" |
05:00 PM |
|
PAVILION 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Federation of Store Managers, Confectioners of Thessaloniki & EPSILONNET |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Συντεχνία Καταστηματαρχών, Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης & ΕPSILONNET |
758762c96c7e5edd338b69b006ad6cae |
|
Workshop «Όλο το πλαίσιο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας στα Ζαχαροπλαστεία» |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Bread and pastry production by Wachtrel`s Master Baker, Wolfgang Nitz |
10:00 AM |
07:00 PM |
PAVILION 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13, STAND C12 |
MITSIDIS-GROUP Ι.Κ.Ε |
0c79dbd3166525adab9aa9a9c0016449 |
|
Παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων από τον Master Baker της εταιρείας Wachtrel, Wolfgang Nitz |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Sugarpaste Works, Cookie, Muffin and Easter Egg Decorating - Anastasia Paraskevaidou |
10:00 AM |
06:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
2dc1dd17914a2fe856249a0588cec75f |
|
Έργα Ζαχαρόπαστας, στολισμός μπισκότου, muffin και αυγό Πασχαλινό - Αναστασία Παρασκευαϊδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Slow-rising breads, oat and corn croissants - Stavros Pouliakis |
10:00 AM |
06:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
d7ff1c2672c4a55a32e24266b4f38d55 |
|
Ψωμιά αργής ωρίμανσης, κρουασάν βρώμης και καλαμποκιού - Σταύρος Πουλιάκης |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Gathering of all Teams in the championship area. Open discussion with the Teams and the Public and information about Competitive Baking by Panagiotis Kaliotis. |
11:00 AM |
01:00 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
f0833518f0fd4fae2e2d37ffcd026dd6 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Συγκέντρωση όλων των Ομάδων στον χώρο του πρωταθλήματος. Ανοιχτή συζήτηση με τις Ομάδες και το Κοινό και ενημέρωση για την Διαγωνιστική Αρτοποιία από τον Παναγιώτη Καλιώτη. |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
11:00 AM |
12:30 PM |
PAVILION 14 |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
ce4d8b7530a20e67fc9f1e9ca6f5a747 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος TRAVEL CAKES-ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Fresh bread in the restaurant - Culinary Professionals Greece |
11:00 AM |
12:30 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
51386460461c1b1716302bbb1e9969b2 |
|
Φρέσκο ψωμί στο εστιατόριο - Culinary Professionals Greece |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
General Assembly of the Federation of Greek Confectioners (OEZE) |
11:00 AM |
03:00 PM |
C.C. I.VELLIDIS, HALL 6 |
ΟΕΖΕ |
Σ.Κ. Ι.ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ 6 |
ΟΕΖΕ |
735f962ff3c62edfb93e3dccddf713b2 |
|
Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας (ΟΕΖΕ) |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Chocolate Products - Sakis Gatzounis & Archontia Paschalidou |
01:00 PM |
04:00 PM |
PAVILION 15, STAND B20/C16 |
Afoi Gali |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, STAND B20/C16 |
Αφοί Γαλή |
a2baf87e0fdbf856a7649e820ea0a6df |
|
Προϊόντα Σοκολάτας - Σάκης Γκατζούνης & Αρχοντιά Πασχαλίδου |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Pastry Lab - Confectionery master classes by the Hellas Pastry Chef Club |
02:00 PM |
03:30 PM |
PAVILION 14 - Pastry Lab |
Hellas Pastry Chef Club |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14 - Pastry Lab |
Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος |
091c8a7259f818d156ddac142dea25b6 |
|
Pastry Lab - Master classes Zαχαροπλαστικής από την Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος NEW LEMON PIE-ΜΟΥΣΣΑ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΚΟΛΩΝΙΑΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
6th Panhellenic Bread Championship - Announcement of winners. Awarding of medals and awarding of the Teams |
03:00 PM |
05:30 PM |
PAVILION 13 |
Gruppo FL |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 |
Gruppo FL |
00771d8d7b57265e04ad448676ff91c0 |
|
6o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού - Ανακοίνωση νικητών. Απονομή μεταλλίων και βράβευση των Ομάδων |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |
26/02/2024 |
Seminar on: The challenges and opportunities of the new era in the baker`s profession |
03:00 PM |
05:00 PM |
PAVILION 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Dr. Ioannis Tzavlopoulos, Federation of Bakers of Greece & Association of Bakers of Thessaloniki "Profitis Elias" |
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, SEMINARS AND WORKSHOPS AREA |
Δρ. Ιωάννης Τζαβλόπουλουος, Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος & Σωματείο Αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας» |
c494a520fa66a166125bbf2350d371cb |
|
Σεμινάριο με θέμα: Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες της νέας εποχής στο επάγγελμα του αρτοποιού |
|
|
0 |
58-ZTM-2024 |